Even voorstellen

Sinds januari 2022 heeft de dorpsraad Meteren een nieuw bestuur. We stellen hier de actieve bestuursleden voor zodat iedereen ons kan leren kennen. Ideeën en vragen zijn altijd welkom; mensen mogen ons altijd benaderen en wij gaan graag samen in gesprek. Via de website van de dorpsraad kan er een bericht gestuurd worden aan ons via email of het contactformulier.

Nils Verheul

Voorzitter

Wie ben je?
Mijn naam is Nils Verheul en ik woon samen met mijn vrouw Jiska sinds 2017 in Meteren. Daar heb ik het huis van mijn ouders gekocht waar ik als tiener ben opgegroeid. Verder ben ik getogen in Geldermalsen en heb ik een korte tijd in Rhenoy mogen wonen. Ik ben vader van 4 meiden, groot koffie liefhebber en houd daarnaast veel van muziek en het buitenleven.

Wat wil je bij de Dorpsraad bereiken?
Vanaf 2020 ben ik betrokken bij de dorpsraad en sinds begin 2022 vervul ik de rol van secretaris.
Voor mij staan mensen altijd centraal! Ik zal altijd proberen mij in te zetten om mensen aan elkaar te verbinden, waarbij saamhorigheid de boventoon viert. Meteren als één geheel benaderen is daarin van waarde om het dorp verder te doen laten groeien. Als de inwoner met liefde over Meteren spreekt en dit durft te delen met anderen mensen, dan is mijn doel bereikt. Als mensen die liefde voor het dorp niet hebben, dan is dit voor mij vooral een gesprekpunt om te kijken hoe we dit wel teweeg kunnen brengen.

Wat vind je het mooiste plekje van Meteren?
Voor mij is de recreatieplas het mooiste punt van Meteren. Het aangezicht is elke keer weer anders door de seizoenen en het is een ontmoetingsplaats waar diverse mensen, jong en oud, bij elkaar komen. Het is een markante plek waar ik kan genieten van de natuur en van het leven in Meteren. Stilte op zijn tijd, maar zeker ook de levendigheid.

Evelien Hartman

Secretaris

Wie ben je?
Ik ben Evelien Hartman, uit november 1983, en ik woon samen met mijn hond en kat op de Plantage. Gewoond heb ik op verschillende plekken zoals Breda en Utrecht en heb veel van de wereld mogen zien. Daar besefte ik hoeveel ik van het buitenleven hou en de Betuwe had altijd al mijn interesse. Hiernaast ben ik Associate Partner in de IT Cyber Security sector en dit combineer ik graag met golf, wandelen met mijn hond, hardlopen, bootcamp en mijn pleegzoons die geregeld even langskomen.

Wat wil je bij de Dorpsraad bereiken?
Sinds eind 2020 ben ik betrokken bij de Dorpsraad en sinds begin 2022 vervul ik de rol van Secretaris. Hier stel ik communicatie centraal met inwoners, stichtingen, verenigingen, bewonersgroepen en ondernemers. Door verbinding wil ik ervoor zorgen dat iedereen kan participeren om Meteren een fijne plek om te wonen, te werken en te vertoeven te laten zijn . Daarbij wil ik dat iedereen de ruimte krijgt om te delen wat voor hem of haar belangrijk is waarbij eenieder zich gezien, gehoord en begrepen voelt. Dit zal zorgen voor het gevoel met elkaar één Meteren te zijn en te denken in mogelijkheden.

Wat vind jij het mooiste plekje van Meteren?
Een plek waar ik graag met mijn hond wandel en geniet van de sereenheid is het struingebied aan de Blankertseweg. Dit komt doordat de plek door de seizoenen heen verandert, de verschillende fruitsoorten die groeien, het gras wat erg hoog kan komen te staan zodat het oogt als een stukje ongerepte natuur en de diverse watervogels die er leven allemaal mogelijk gemaakt door de gemeente. Met mooi weer, heb ik hier een vakantiegevoel en voel ik me zo dicht bij huis even één met de natuur en alles wat dit mij te bieden heeft.

Daan van der Ley

Penningsmeester

Wie ben je?
Mijn naam is Daan van der Ley. Ik ben woonachtig in het oude dorp met mijn vrouw en 2 dochters. In het dagelijkse leven ben ik ondernemer en mijn vrouw heeft een kaaswinkel in Geldermalsen.

Wat wil je bij de Dorpsraad bereiken?
Mijn grootste drijfveer om zitting te nemen in de Dorpsraad is om met de inwoners gezamenlijk zorg te dragen voor een leefbaar en aantrekkelijk woonklimaat. Niet alleen voor de volwassenen, maar ook zeker voor de jeugd.

Wat vind jij het mooiste plekje van Meteren?
Het mooiste stukje van Meteren vind ik de Kalenbergse Plas. Deze locatie verbindt niet alleen de drie wijken maar is tevens het middelpunt van ons dorp.

Jouw advertentie hier?

Neem dan direct contact op met ons